Lomahuvila, etätyöpiste, piilopirtti...

Ja mitä tahansa muuta.

Aistija on juuri haluamasi yksilöllinen huvilapaketti – jonka hankkiminen on tehty mahdollisimman helpoksi.

Aistija on kompakti huvila, joka tuodaan tontille ja nostetaan paikoilleen. Aistijan S- ja M-koot ovat tehtaalla valmiiksi rakennettuja ja tuodaan kokonaisena asiakkaan tontille. L-koko koostuu kahdesta osasta, jotka yhdistetään asiakkaan tontilla.

Luonnonkivi on lattialämmityksen johdosta aina miellyttävä jalalle. Laadukas ilmalämpöpumppu viilennyksellä ja etäohjauksella takaa sopivan lämpötilan haluttuna ajankohtana.

Aistija-konseptin ankkurina

Moniaistisuus

Kaiken lähtökohta on rakennusmateriaalina käytetty aitoa hirttä, joka tasaa huoneen kosteutta ollen talvella lämmin ja kesällä viileä. Huvilan rakenne hengittää ja omaa hyvät akustiset ominaisuudet.

Huviloissa on luonnonkivestä tehty lattia, joka on käsityötä alusta loppuun. 

Kaiken kruunaa – ihan konkreettisesti – osittainen lasikatto, joka tuo luonnonvalon tilaan. Illan pimetessä voit katsella tähtitaivasta tuvan lämmöstä – ja kenties nähdä revontuliakin.

Tältä Aistija näyttää

Aistija-mallisto


Aistija S, 2–4 henkilölle

24m² + parvi 15m², 200mm hirsikehikko

Aistija M, 4–6 henkilölle

43m²+ parvi 21m², 200mm hirsikehikko

Aistija L, 6–8 henkilölle

72m² (rakennusala) + parvi 27m², 200mm hirsikehikko

Rakennusprosessi

Vaihe 1

Kantava alapohja ja LVIS-tekniikka

Kantavaan alapohjaan asennetaan sähkö-, lämpö- ja vesi -tekniikka. Lämmöneristeenä käytetään luonnonmukaista puhallettavaa 100% puukuitueristettä, jonka päälle tulee 21 mm havuponttivaneri.

Lattialle asennetaan lämmityskaapelit, kuituvahvistettu lattiatasoite ja lopuksi 20 mm liuskekivilattia. Se kiinnitetään S2 jousto-ominaisuudet omaavalla kiinnityslaastilla. Lopuksi lattia käsitellään kivensuoja-aineella.

Ilmanvaihto on koneellinen.

Vaihe 2

Hirsikehikon pintakäsittely

Kantavan alapohjan päälle kasatun 200 mm hirsikehikon ulkopinta käsitellään Teknoksen puunsuoja-aineella ja maalataan kaksi kertaa Woodex Aqua Classic kuullotteella.

Sävytetty kuullote korostaa puun luonnollista ulkonäköä ja suojaa puuta auringon harmmaannuttavalta vaikutukselta. Kuvan S-malli on sivelty kaksi kertaa sävyllä T8041 

Sisäpuoli sivellään Teknoksen Helo Solana Vax hirsivahalla.

Vaihe 3

Varustelu

Kun seinät ja lattia ovat valmiit, voidaan aloittaa kalustaminen. Huvilaan suunniteltu keittiö Veikon Koneen laitteineen, SaunaMaailman sauna IKI-kiukaineen ja halutessasi Iskun suunnittelema huonekalukokonaisuus löytävät paikkansa.